Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας: Αποχαιρετιστήριο γεύμα για την φετινή αγωνιστική περίοδο

Στο Snack Bar ΥaFagaki στην Κεντρική Πλατεία της Πέλλας, η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, σηματοδοτώντας την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά παράλληλα με έκτακτο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες και τον προγραμματισμό της νέας με τις πρώτες προκαταρκτικές συζητήσεις.
Η διοίκηση που αναμένεται να έχει κάποιες αναγκαστικές αλλαγές στην σύνθεσή της από τον ερχόμενο Ιούνιο, ήδη έχει επισήμως δηλωμένη την πρόθεσή της να διατηρήσει όλο το υπάρχον ποδοσφαιρικό έμψυχο υλικό και φυσικά τον προπονητή Γιάννη Χαρπίδη, ξεκινώνοντας άμεσα τις διερευνητικές επαφές με όλους, ώστε το συντομότερο δυνατό να αρχίσει τον σχεδιασμό και προγραμματισμό της περιόδου 2018-19, βάζοντας προτεραιότητα τον οικονομικό προϋπολογισμό και την μεταγραφική ενίσχυση με δεδομένους κάποιους μεταγραφικούς στόχους ποδοσφαιριστών, που θα πλαισιώσουν το υπάρχον πολύ ποιοτικό και νεανικό ρόστερ του συλλόγου, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και τη νέα περίοδο, βάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ.
Την ερχόμενη Τρίτη 15/5 πιθανότατα με ώρα έναρξης 6:30 το απόγευμα, η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα στην Πέλλα, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου ομίλου της Β' ερασιτεχνικής, Νέα Πέλλα.









Δεν υπάρχουν σχόλια: