Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ακόμα μία νίκη για το προ-μίνι αγοριών των "Ικάρων" Γιαννιτσών

Στο κλειστό Γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου" πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη παιχνίδι μπάσκετ για το πρωτάθλημα προ- μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ. με τους γηπεδούχους "Ίκαρους" να μπαίνουν πολύ δυνατά στην μάχη και να δικαιώνονται στο τέλος αφού επιβλήθηκαν με 20 πόντους διαφορά εις βάρος των φιλοξενούμενων Α.Ο.Κ. Βέροιας.
Οι 20 και πλέον γηπεδούχοι πιτσιρικάδες εκμεταλλεύτηκαν το συνεχές ροτέισον του προπονητή της Γιαννιτσιώτικης Ακαδημίας Σπόντη Νίκου (που έδωσε ισότιμο χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά) και χρίστηκαν όλοι σκόρερ, παίρνοντας δικαιωματικά την εντός έδρας νίκη και προσφέροντας παράλληλα πλούσιο θέαμα.
Στο τέλος της αναμέτρησης όπως ήταν λογικό, η νίκη πανηγυρίστηκε από τους μικρούς μπασκεμπωλίστες των "Ικάρων" και η ικανοποίηση ήταν φανερή στο πρόσωπο του κόουτς Σπόντη Νίκου.
".... Αρκετές φορές η νίκη -και μόνο αυτή- αποτελεί στόχο σε όσα παιδιά βρίσκονται στις κρίσιμες νεαρές ηλικίες και ασχολούνται με τον αθλητισμό. Εκείνο που πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για εμάς τους προπονητές αλλά και τους γονείς των αθλητών είναι στην αντίθετη κατεύθυνση, να δοθούν οι σωστές βάσεις στα παιδιά και πάνω απ' όλα να χαίρονται τη συμμετοχή τους στο μπάσκετ, να σέβονται τον αντίπαλο και να καταλάβουν ότι και ήττα είναι συνεχώς παρούσα στον αθλητισμό..." δήλωσε ο προπονητής των "Ικάρων". "....Συνεχίσαμε σήμερα το σερί των καλών μας εμφανίσεων αποτέλεσμα της καλής μας ψυχολογίας, φόρμας και της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία μας .Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας Βεροιώτες που έπαιξαν όμορφο μπάσκετ και προσπάθησαν για το καλύτερο...Ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους!...".
" Η μαχητικότητα, η σοβαρότητα, η ομαδικότητα και η ενέργεια που πρέπει να βγάζεις στο παρκέ πρέπει να είναι χαρακτηριστικό του σωστού αθλητή, σε οποιαδήποτε συνθήκες και ηλικία ..." ανέφερε ο έτερος κόουτς των "Ικάρων" Σερέτης Θεολόγος. ".....Σήμερα παρουσιαστήκαμε ομαδικοί κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια καλή εμφάνιση και μια ευρεία νίκη .Όμως για να έχει αυτή η απόδοση νόημα, πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εάν συνεχίσουμε όπως παίξαμε σήμερα τότε δικαιωματικά μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε τη σεζόν με ωραίο τρόπο και να 'μαστε περήφανοι γι αυτά που έχουμε πετύχει ως αρχάριοι, με σκληρή δουλειά, όλο το χρόνο....Μπράβο σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων!..." συμπλήρωσε ο Σερέτης Θεολόγος.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: