Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Από τις ευχαριστίες στις... καταγγελίες η Δόξα Μελισσίου

Η ομάδα της Δόξας Μελισσίου μετά την ήττα στο τελικό των play off από την Δόξα Μαυροβουνίου, την οποία θεωρεί άδικη, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-καταγγελία...
Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ το διαιτητή κ. Χ. Δεμετζή, για τη σφαγιαστική διαιτησία στο παιχνίδι play off μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.
Και συγκεκριμένα στα μέσα του α΄ημιχρόνου, και ενώ το σκορ ήταν 0-1, και υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Δ. Λιτοβολή, από δυο αμυντικούς της γηπεδούχου, στο ύψος του πέναλτι, δε δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι, πέναλτι το οποίο θα έδινε κι ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου. Με διπλωματική και «άκρως» σφαγιαστική απόφαση, απέτρεψε το 0-2 και κράτησε στο παιχνίδι την κάκιστη έως ανύπαρκτη μέχρι τότε γηπεδούχο ομάδα. Σύμφωνα και με παρόντες αξιολογημένους διαιτητές,το παραπάνω πέναλτι ήταν καραμπινάτο.
Επίσης στο 42΄ο επιθετικός της Δόξας Μελισσίου Σιδηρόπουλος, δέχεται σκληρότατο μαρκάρισμα και χτύπημα στο θώρακα πολύ επικίνδυνο κι ο διαιτητής, αντί να διακόψει το παιχνίδι, το αφήνει να συνεχιστεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν και στην εξέλιξη της φάσης, παρακάμπτοντας, το fair play οι γηπεδούχοι, πετυχαίνουν την ισοφάριση, ενώ ο τραυματίας αθλητής των φιλοξενούμενων, Σιδηρόπουλος, παρέμεινε στο έδαφος επί 10΄.
Λυπούμαστε για τον κ. Χ. Δεμερτζή που με τη σφαγιαστική διαιτησία, δε σεβάστηκε την προσπάθεια και τον κόπο μιας ιστορικής ομάδας, που δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. ΝΤΡΟΠΗ κ. Δεμερτζή! ΝΤΡΟΠΗ κ. Καρακελίδη! ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ και την ΑΝΟΔΟ σε μια ιστορική Ομάδα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Μ.Α.Σ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
 
Μόλις λίγες μέρες πριν, ο ίδιος συντάκτης, για την ίδια ομάδα, αναδείκνυε πρωταθλητή το «ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» και ευχαριστούσε συν τοις άλλοις στην παράγραφο 2...
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Α.Σ «ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ» με τη λήξη των Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, αισθάνεται την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ:
1. Τον κ. Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Αντωνίου Αστέριο, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και το Προσωπικό για την ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κατά την οποία διεξήχθη το πλέον ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον Πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία Πέλλας, των τελευταίων ετών.
2. Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Καρακελίδη Δαμιανό και τους διαιτητές για εξαιρετική συνεργασία, αλλά και για τις πολύ καλές διαιτησίες στη διάρκεια της φετινής χρονιάς.
3. Τους κ.κ Προέδρους, τους Προπονητές, τους αθλητές και τους φιλάθλους των Ομάδων για την αγαστή και πολιτισμένη συνεργασία, την άψογη και κόσμια συμπεριφορά τους στα γήπεδα του Νομού, καθώς και για την ΑΡΙΣΤΗ φιλοξενία κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος.
4. Τους δημοσιογράφους και τους αθλητικούς συντάκτες για την εξαιρετική κάλυψη των αθλητικών συναντήσεων της χρονιάς και την αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Αγαπητοί κύριοι, από τη φετινή διαδικασία να ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ, ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, με ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Μ.Α.Σ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: