Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Στην Γ' Εθνική το Μαυροβούνι!

Νίκησε πολύ δύσκολα στον σημερινό τελικό των play off την ανέλπιστα τόσο ανταγωνιστική Δόξα Μελισσίου, κατέκτησε το ντάμπλ και ταυτόχρονα την αυτόματη σπουδαία και ιστορική άνοδο στην Γ' Εθνική η Δόξα Μαυροβουνίου.
Το παιχνίδι που ήταν ισορροπημένο και αμφίρροπο σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια, κράτησε αμείωτο το ενδιάφερον μέχρι το τελευταίο λεπτό των παρά πολλών φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μαυροβουνίου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σερέτη στο 8', με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν την ανατροπή έστω και συγκυριακά χωρίς την δέουσα πίεση, με τα τέρματα των Γιαουτζή στο 42' και του Μπρέγου στ 50'. Η απάντηση του Μελισσίου στην συνέχεια εξέπληξε και τους πιο αισιόδοξους οπαδούς του, που όχι μόνο ανέβασε απόδοση και προβλημάτισε το πιο παθητικό Μαυροβούνι, αλλά είχε και τις πολύ αξιόλογες φάσεις να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και στην χειρότερη περίπτωση να το στείλει στην παράταση, αλλά σε δύο περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές του Τζάτζης και Λιτοβολής, σημάδεψαν τα δοκάρια του Καμπαλή. Έτσι το Μαυροβούνι άκουσε ανακουφισμένο το τελικό σφύριγμα του κ. Δεμερτζή, πριν ξεσπάσει σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την μεγάλη και άνοδο στην Γ' Εθνική.
Στα αξιοσημείωτα οι δηλώσεις του προπονητή του Μελισσίου κ. Θεοδόση Ντιμτσούδη μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν αφού συνεχάρη αρχικά την νταμπλούχο Δόξα Μαυροβουνίου, στην συνέχεια το ίδιο έπραξε και τις μητέρες των ποδοσφαιριστών του που γέννησαν τέτοια παιδιά!
Μια προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: