Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Πλειάδα αγώνων για την Ακαδημία Μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών

Πολλές συγκινήσεις επεφύλαξε το διήμερο 12-13 Μαίου που μας πέρασε στην Ακαδημία μπάσκετ "'Ικαροι" Γιαννιτσών και στα τμήματα υποδομής αγοριών και κοριτσιών.
Δόθηκαν τρείς συναρπαστικοί αγώνες στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων προ-μίνι και μίνι (αγοριών και κοριτσιών) με την Γιαννιτσιώτικη Ακαδημία να μετρά μία νίκη (έναντι Φίλιππου Βέροιας) μία ήττα (έναντι Νέας Σάντας ) και μία ισοπαλία (με Α.Ο.Κ. Βέροιας) με πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα μπασκετικής γραφής από τους-τις μικρούς-ές μπασκεμπωλίστες-τριες.
Ικανοποημένο εμφανίστηκε το προπονητικό τημ των "Ικάρων που συνεχίζει τη σεζόν δυναμικά, προσφέροντας στους μικρούς αθλητές την εμπειρία συγκλονιστικών αγώνων σ' αθλητικό κλίμα απέναντι σε ισχυρές ομάδες και δίνοντας τους την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τη δίψα τους για άθληση... Σημείο αναφοράς η μαζική συμμετοχή των παιδιών αλλά και η απόδοση τους μιας και παρουσιάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που διδάσκονται στις προπονήσεις απ' όλο το προπονητικό τημ των Σπόντη Νίκου, Σερέτη Θεολόγου και Ντουβαλέτη Κωνσταντίνου με τη συνδρομή του Τεχνικού Συμβούλου και καταξιωμένου προπονητή Καραμιχάλη Δημήτριου. Αποτυπώνεται έτσι, όλο και περισσότερο, με ζωηρά χρώματα το όραμα του Προέδρου της Ακαδημίας Γραμματικού Ευάγγελου για μια περαιτέρω ανάπτυξη των "Ικάρων" ώστε ν' αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για άλλα σωματεία.
" Όσον αφορά και τους τρείς αγώνες, παίξαμε δυναμικά, ψυχωμένα και ανταγωνιστικά και αυτή είναι η αλήθεια, αλλά όταν αναφερόμαστε σε μικρές ηλικιακές κατηγορίες είναι καλό να μην στεκόμαστε μόνο στο αγωνιστικό μέρος,να μένουμε σε μια ήττα ή μια νίκη. Ίσως είναι πιό χρήσιμο να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να βελτιώσουμε όλες εκείνες τις παραμέτρους, τις βασικές δεξιότητες, στο παιχνίδι μας που αντιμετωπίζουμε προβλήματα και να προχωρούμε μπροστά. Σ' αυτές τις διοργανώσεις του μπάσκετ, του αθλητισμού και νεολαίας, τα αγόρια και κορίτσια της Ακαδημίας μας συνεχίζουν να δίνουν το βροντερό τους παρών,έχοντας ισχυρό κίνητρο να πρωταγωνιστήσουν, να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!.." δήλωσε ενδεικτικά το προπονητικό τημ.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: