Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ο Γιάννης Χαρπίδης νέος προπονητής του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Ο Γιάννης Χαρπίδης μετά από ένα μικρό διάλλειμα περίπου 11 μηνών, επανέρχεται προφανώς δρυμύτερος και πιο φιλόδοξος στον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, για να ξανακαθίσει στο πάγκο της ομάδας μας αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής.
Ο Γιάννης Χαρπίδης έχει συνεργαστεί με τον σύλλογο με την ιδιότητα του γυμναστή και του βοηθού προπονητή για περισσότερα από δύο χρόνια, ενώ μαζί με τον Κώστα Νινιατσούδη είναι και οι υπεύθυνοι επί σειρά ετών της Ακαδημίας του συλλόγου. Εργατικός και φιλόδοξος, πειθαρχημένος και δημιουργικός, δίνει ιδιαίτερη έμφανση στα καλά αποδυτήρια και το καλό κλίμα μέσα κι έξω από το γήπεδο, διατηρώντας άριστες σχέσεις με όσους συνεργάζεται, κερδίζοντας παράλληλα με την άψογη συμπεριφορά του και την υψηλή προπονητική του κατάρτιση και την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών που προπονεί. Άριστος γνώστης προσώπων και πραγμάτων στον σύλλογο, ήταν η καλύτερη και η πιο ενδεδειγμένη επιλογή, όχι μόνο για το ιδανικότερο τέλος της φετινής σεζόν, αλλά και για το προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της επόμενης, στην οποία η ομάδα μας επιθυμεί και πάλι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως τα καταφέρνει εδώ και πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1.
Η διοίκηση έχοντας τα τελευταία χρόνια την ίδια πάντα φιλοσοφία επενδύοντας χωρίς κανέναν ενδοιασμό σε νέους και φιλόδοξους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, τόσο σε προπονητές όσο και ποδοσφαιριστές αλλά και παράγοντες, τον καλωσορίζει στον σύλλογο από το νέο του πλέον πόστο και του εύχεται υγεία με πολλές επιτυχίες και νίκες, αρχής γενομένης στο αυριανό παιχνίδι με την Δόξα Μαυροβουνίου. Ήδη πραγματοποιήθηκε χθες και η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χαρπίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: