Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών - Δ. Πέλλας για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών - Δ. Πέλλας εκφράζει την ικανοποίησή της για την πρόσφατη, και στα πλαίσια του 11ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την απαρχή της υλοποίησης ενός μείζονος σπουδαιότητας έργου υποδομής για το ν. Πέλλας, ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων του νομού μας, αυτό της Προαστιακής Σιδηροδρομικής Σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών.
Ενός έργου υποδομής το οποίο μαζί με την ολοκλήρωση του δρομολογηθέντα οδικού άξονα της νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας μέσω των παρακάμψεων Χαλκηδόνας και Γιαννιτσών, θα αποτελέσει σημείο καμπής για τον επί δεκαετιών συγκοινωνιακό αποκλεισμό του ν. Πέλλας, ενός αποκλεισμού με άμεσες συνέπειες τόσο στην καθημερινότητα των κατοίκων του νομού μας όσο και στις αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής στην αγροτοκτηνοτροφία, στη μεταποίηση, στο εμπόριο, στον τουρισμό, έναν αποκλεισμό τροχοπέδη στη βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη του ν. Πέλλας, της Κεντρικής Μακεδονίας, της χώρας μας.
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών - Δ. Πέλλας χαιρετίζει και επικροτεί τις παρούσες Κυβερνητικές ενέργειες και δεσμεύσεις, δηλώνει δε, με πλήρες αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τις/ους συντοπίτισσες/ες μας, πως θα συνεισφέρει στο μέγιστο δυνατό βαθμό για την επιτυχή και αμεσότερη τελεσφόρηση των ανωτέρω έργων υποδομής.

Η Οργάνωση Μελών
ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: