Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Έγινε η κοπή πίτας στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Την καθιερωμένη κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις 13.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους καλή και δημιουργική χρονιά, τους κάλεσε να εντείνουν την προσπάθειά τους σε όλες τις δομές της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., να κάνουν «το κάτι παραπάνω» ο καθένας στον τομέα του, να «γεννούν» συνεχώς ιδέες για το διαφορετικό που πολλές φορές δεν χρειάζεται χρήματα. «Όλα αυτά τα αντικείμενα, ο πολιτισμός, η αλληλεγγύη, η υποστήριξη των ανήμπορων ανθρώπων, των ευπαθών ομάδων, των ηλικιωμένων, αλλά και των παιδιών στα ΚΔΑΠ, δείχνουν την ποιότητα των υπηρεσιών και αναδεικνύουν την κεντρική φιλοσοφία του δήμου», πρόσθεσε.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης Απόστολος Φάκκας, με τη σειρά του ευχήθηκε στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Σημείωσε ότι οι προσπάθειες της Διοίκησης της επιχείρησης, της δημοτικής αρχής, αλλά και του δημάρχου κ. Στάμκου κινούνται στην κατεύθυνση για την διατήρηση της ομαλής ροής χρηματοδότησης προς την ΔΗΚΕΠΑΠ, ώστε η μισθοδοσία των εργαζομένων να γίνεται κανονικά στην ώρα της. Παράλληλα τόνισε ότι το οικονομικό πρόβλημα της επιχείρησης με κάποιες καθυστερήσεις στις πληρωμές που είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν, έχει επιλυθεί οριστικά.
Να σημειωθεί ότι το τυχερό κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας «έπεσε» στον Δήμο Πέλλας και το παρέλαβε ο Δήμαρχος. Από τους εργαζόμενους το «τυχερό φλουρί» κέρδισε η υπάλληλος Ελένη Αρχιτεκτονίδου, η οποία θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια διανυκτέρευση στον ξενώνα ΠΑΝΘΕΟΝ που βρίσκεται στον παραδοσιακό παλιό Άγιο Αθανάσιο, στο Καϊμακτσαλάν.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: