Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας

Στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι για την Α1, η «μεταλλαγμένη» μετά τις απώλειες βασικών παικτών τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο Κρύα Βρύση, αν και δυσκολεύθηκε αρκετά, κατάφερε τελικά να πάρει το τρίποντο με τέρμα λίγο πριν το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης. 
Πάρα πολλά τέρματα, υψηλότατα σκορ, με τις "εξάρες" σήμερα να έχουν την τιμητική τους σε πολλά γήπεδα των χαμηλότερων κατηγοριών. Κορυφαίο όλων και σκορ της ημέρας, αυτό που διαμορφώθηκε στο Κλεισοχώρι από την Ελπίδα Έδεσσας. Η Νέα Πέλλα μπορεί να μην πέτυχε κι αυτή έξι γκολ όπως σήμερα άλλες ομάδες, όμως το ένα που πέτυχε στα τελευταία λεπτά, της έδωσε και το πολύτιμο εκτός έδρας τρίποντο στην Δάφνη, που την έφερε έστω και προσωρινά, μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου της Β' Ερασιτεχνικής. 
Τέλος στο γήπεδο των Αθύρων σε παιχνίδι του 2ου ομίλου της Α' Ερασιτεχνικής, με συνεχές ψιλόβροχο και με αρκετά αισθητή την πτώση της θερμοκρασίας, γίναμε μάρτυρες της πρώτης φετινής απώλειας βαθμών της πρωτοπόρου και αήττητης Νίκης Αξού. Μια Νίκη που ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, δημιουργώντας και χάνοντας 2-3 πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο κυρίως με τον Χατζηστεφάνου, με τον επιθετικό των φιλοξενουμένων να μην μπορεί να νικήσει με κανέναν τρόπο τον εξαιρετικό τερματοφύλακα των γηπεδούχων Βελκόπουλο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με την απόδοσή της Νίκης να πέφτει κατακόρυφα και με κίνδυνο να υποστεί ακόμη και την ήττα από τους πολύ καλούς γηπεδούχους, που είχαν τις καλύτερες και καθαρότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με πρωταγωνιστές τους Γεωργιάδη και Νέμτσα. Πέναλτι ζήτησαν κατά την άποψή μου δικαίως οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, όταν η μπάλα μετά από «καραμπόλα» κι ενώ κατευθυνόταν προς το τέρμα της Νίκης, φαίνεται να βρίσκει το απλωμένο χέρι αμυντικού, με τον κ. Παναγιωτίδη να μην καταλογίζει όμως την παράβαση. Τα Άθυρα που διαθέτουν ένα αρκετά ισορροπημένο κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών, παρέμειναν αήττητα για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι και δείχνουν να έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους το κακό ξεκίνημα.  Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 11η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 2-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 11η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 8-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 0-6
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 3-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 4-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 11η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ 6-0
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 0-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΣΚΥΔΡΑ 2000 - ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 6-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ 3-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ Αναβολή

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 0-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-6







Δεν υπάρχουν σχόλια: