Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ο καταξιωμένος προπονητής μπάσκετ Καραμιχάλης Δημήτρης, συνεργάτης της Ακαδημίας "Ίκαροι" Γιαννιτσών

Μετά την ενίσχυση του ανδρικού ρόστερ με αξιόλογους παίκτες η Ακαδημία των "Ικάρων" ενισχύει το Σύλλογο και σε άλλους τομείς. Ο καταξιωμένος προπονητής καλαθοσφαίρισης Καραμιχάλης Δημήτριος προσφέρθηκε να βοηθήσει τους "Ίκαρους", ως επιστέγασμα των φιλικών διαπροσωπικών σχέσεων με τον Πρόεδρο της ομάδας Γραμματικού Ευάγγελο.
Από το άτυπο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή θα βοηθήσει στον συντονισμό του προπονητικού τημ και στην καλύτερη λειτουργία των τμημάτων υποδομής, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του από την πολύχρονη πετυχημένη προπονητική του καριέρα.
Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν στην συνάντηση των δύο πλευρών, στο περιθώριο του τουρνουά μπάσκετ 3χ3 που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά στις 14 και 15 Οκτωβρίου μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. Γραμματικού Ευάγγελου, των προπονητών Σπόντη Νίκου, Σερέτη Θεολόγου και του Καραμιχάλη Δημήτρη, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος των "Ικάρων".
Ο προαναφερόμενος τεχνικός, νυν προπονητής της ομάδας Maccabi Θεσσαλονίκης έχει θητεύσει με επιτυχία σε όλους τους μεγάλους συλλόγους της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες τρείς δεκαετίες, ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Χάνθ, ICBS κ.α. και έχει δουλέψει με πληθώρα επαγγελματιών παικτών υψηλού επιπέδου όπως π.χ. ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Κώστας Βασιλειάδης κ.ά.
Η χαρά της συνεργασίας είναι ιδιαίτερα μεγάλη για τον προπονητή των "Ικάρων" Σερέτη Θεολόγο αλλά και για τον Πρόεδρο Γραμματικού Ευάγγελο καθώς ο έμπειρος κόουτς υπήρξε ο πρώτος προπονητής και των δύο μαθαίνοντας τους τα βασικά του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: