Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Διάλεξη για Αθλητική Ψυχολογία, Υγεία και Διατροφή στην Έδεσσα

Εκτός από την σκληρή προπόνηση, η διακεκριμένη επίδοση των αθλητών εξαρτάται και επηρεάζεται από μία σειρά διαφορετικών παραγόντων, όπως η ψυχοσυναισθηματική κατάσταση του αθλητή, η συνεργασία με τον προπονητή και τους συναθλητές, οι διατροφικές συνήθειες και η στάση ζωής, κ.ά.
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος "ΗΡΑΚΛΗΣ" Έδεσσας και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Έδεσσας, στα πλαίσια ενημέρωσης του κοινού και της προαγωγής υγείας, διοργανώνουν διάλεξη με θέμα "ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ". Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στις 18.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της ΠΕ Πέλλας.
Η ψυχολογία του αθλητή, ο ρόλος του γονέα και προπονητή, αλλά και οι διατροφικές συνήθειες, είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι κυριότεροι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπ όψη για τη βέλτιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα του αθλητή και θα συζητηθούν διεξοδικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Με πρωτοβουλία του Αντώνη Σαπουντζή, Προέδρου του «ΗΡΑΚΛΗ», θα είναι κοντά μας ο Γιώργος Γεωργιάδης, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος στο «EURO 2004», ο οποίος θα μας εκθέσει τις πολύτιμες εμπειρίες του.

Η οργανωτική επιτροπή
Σαπουντζής Αντώνης, Πρόεδρος «Ηρακλή»
Ταμβίσκου Έφη, Διευθύντρια ΜΕΘ Γ.Ν.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: