Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τους άνδρες των "Ικάρων" Γιαννιτσών επί του "Αετού" Κιλκίς

Σημαντική ήταν η νίκη με τελικό σκορ 69-85 που σημείωσαν το Σάββατο -εκτός έδρας- οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών επί του μαχητικού Αετού Κιλκίς, για το πρωτάθλημα ανδρών της Α' κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, μ΄ωραίες φάσεις, σκληρές μονομαχίες, όμως οι νεοφώτιστοι "Ίκαροι" περισσότερο ποιοτικοί, ψυχωμένοι και με σωστό κοουτσάρισμα έφτασαν άνετα στη δεύτερη τους νίκη. Μιά νίκη που αποτελεί για τους Γιαννιτσιώτες κίνητρο για επιπλέον ομαδική προσπάθεια, συνέπεια και σηματοδοτεί μιά εξίσου θετική πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Από το ξεκίνημα οι "Ικαροι" πήραν προβάδισμα στο σκορ διατηρώντας το σ' όλες τις περιόδους, κάμπτοντας την αντίσταση των γηπεδούχων, με τη μεγαλύτερη διαφορά να εκτοξεύεται στους 25 πόντους στο ημίχρονο του αγώνα.
Για ακόμα μιά φορά χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες των φιλοξενουμένων αποδεικνύοντας έτσι την σταδιακή τους βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, την ποιότητά τους αλλά και την έμπρακτη εμπιστοσύνη του προπονητή Κώστα Ντουβαλέτη στα πρόσωπα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: