Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αποτελέσματα αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας και στην Γ' Εθνική

Πρώτη απώλεια βαθμών για Μαυροβούνι και Κρύα Βρύση, που στο μεταξύ τους παιχνίδι μοιράσθηκαν τους βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σχεδόν στην εκπνοή. Ο Π. Μυλότοπος για ακόμη ένα παιχνίδι, έδειξε πως δεν μπορεί με τίποτα να «στρίψει» προς την ανάκαμψη, χάνοντας εύκολα εντός έδρας κι από την Σωσάνδρα, ενώ και η Άψαλος, που τα πρώτα σημάδια αγωνιστικής καθίζησης τα έδειξε στο προηγούμενο με τον Εξαπλάτανο εντός έδρας, τα επιβεβαίωσε και σήμερα στο Μελίσσι, με την βαριά ήττα που γνώρισε από την τοπική Δόξα. Τέλος, Πρόμαχοι και Αναγέννηση τέλειωσαν ισόπαλοι, ενώ στο αντίστοιχο παιχνίδι του κυπέλλου πριν λίγες βδομάδες, οι γηπεδούχοι είχαν νικήσει τους Γιαννιτσιώτες με 2-0 αποκλείοντάς τους από τη συνέχεια του θεσμού. Έτσι μετά και την τρίτη αγωνιστική στον βαθμολογικό πίνακα της Α1, Εξαπλάτανος και Μελίσσι είναι οι μοναδικές ομάδες που μοιράζονται την κορυφή, έχοντας το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ χωρίς βαθμούς παραμένουν στην ουρά Άψαλος, Εσώβαλτα και Π. Μυλότοπος.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες Α και Β και σήμερα είχαμε μεγάλα σκορ, επιβεβαιώνοντας και πάλι την μεγάλη «ψαλίδα» που υπάρχει ανάμεσα σε δυνατούς και αδυνάτους. 
Στη Γ' Εθνική ισοπαλία για το Αλμωπό που αγωνίστηκε για μια ώρα αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές απέναντι στην ισχυρή ΑΠΕ Λαγκαδά και ήττα-«αυτοκτονία» για τον Εδεσσαϊκό στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα, κι ενώ η ομάδα της Έδεσσας μέχρι και το δεύτερο λεπτό από τα συνολικά έξι των καθυστερήσεων, ήταν μπροστά στο σκορ! Εκτός αποστολής παρέμειναν οι Μπουράκης, Κούμπους, Κατσαμακτσής για διάφορους λόγους, ενώ ο Ιωσηφίδης πέρασε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 3η αγωνιστική
ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 1-4
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ 1-1
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 4-0
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 3η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ – ΠΟΛΥΚ/ΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 1-2
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 6-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 3η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 2-0
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0-4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 1-1
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2-1
ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 1-9

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 3-2
Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 2-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-4
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 4-2
ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 1-7

Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 1-1
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 4-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: