Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Το σύνολο των 6.667 μόνιμων προσλήψεων ανά δήμο - Πόσες εγκρίθηκαν στο Δήμο Πέλλας και πόσες στη Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας

Το σύνολο των 6.667 μόνιμων προσλήψεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, ανά δήμο και φορέα της Αυτοδιοίκησης δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα η aftodioikisi.gr, σε συνέχεια του χθεσινού  δημοσιεύματος της ιστοσελίδας. 
Οι 6.667 μόνιμες θέσεις, αφορούν αιτήματα από τη συντριπτική πλειοψηφία των δήμων της χώρας, έχουν συγκεντρωθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και αποτελούν τη μεγαλύτερη προκήρυξη μόνιμων θέσεων που έχει υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια. Τα αιτήματα των δήμων έχει επικυρώσει με υπογραφή του, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ θα περάσουν και από το γραφείο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη.
Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των μόνιμων υπαλλήλων, όπως είναι γνωστό θα προχωρήσει μέσω ΑΣΕΠ και αφορά αποκλειστικά τα αιτήματα των δήμων, προκειμένου να καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, κατά κύριο λόγο στον τομέα της καθαριότητας.
Υπενθυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα έγιναν από τους δήμους, όταν κρίθηκε αντισυνταγματική η ανανέωση συμβάσεων στους υπαλλήλους που δουλεύουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, όπως ο τομέας της καθαριότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα αιτήματα των δήμων για τις 6.667 θέσεις θα αποσταλούν στο ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για το νέο διαγωνισμό με την προκήρυξη να αναμένεται να βγει στον αέρα προς το τέλη του 2017.
Ειδικότητες
Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.
Η aftodioikisi.gr, παρουσιάζει αποκλειστικά όλη τη λίστα με τα αιτήματα των φορεών που εγκρίθηκαν:

Πηγή: aftodioikisi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: