Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Καραμανλής: Η Αριστερά απομυθοποιήθηκε

Ο τομεάρχης Υποδομών και βουλευτής Σερρών μιλώντας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη παρέθεσε επτά λόγους για τους οποίους οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν τη ΝΔ σε ένα λόγο με πολλές αναφορές στον Κωνσταντίνο και τον Κώστα Καραμανλή.
Το «αόρατο νήμα πολιτικής ευθύνης που χαρακτηρίζει τους ιστορικούς ηγέτες της παράταξης, κρατάει σήμερα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Συμφωνία Αλήθειας» τόνισε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής μιλώντας σε εκδήλωση των Ειδικών κομματικών οργανώσεων της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας 7 λόγους για τους οποίους «ο τόπος έχει ανάγκη τη ΝΔ».
Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι «η ιστορία έχει δείξει ότι πάντα, από τη μεταπολεμική περίοδο μέχρι τη μεταπολίτευση, ήταν η δική μας παράταξη που έβγαζε την Ελλάδα από την κρίση και την έστηνε ξανά στα πόδια της», ενώ πρόσθεσε ότι ο δεύτερος λόγος είναι ότι «ο τόπος έχει ανάγκη την Κεντροδεξιά, γιατί αυτή η κρίση χρειάζεται μια παράταξη που να πιστεύει ειλικρινά στην ελεύθερη οικονομία» κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι «με το δεξί χέρι προσκαλεί τις επενδύσεις και με το αριστερό τις διώχνει».
Κατά τρίτον ο τομεάρχης υποδομών της ΝΔ υποστήριξε ότι «το ιδεολογικό μας πλεονέκτημα δικαιώθηκε» σημειώνοντας ότι «η αντιμετώπιση της κρίσης χρειάζεται και μια κυβέρνηση που να πιστεύει ειλικρινά στον ευρωπαϊκό δημοκρατικό προσανατολισμό της χώρας». Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι η ΝΔ βρίσκεται σε κόντρα με δύο λαϊκισμούς σημειώνοντας ότι «Είμαστε η πατριωτική παράταξη που ξέρει να λέει τα μεγάλα ΝΑΙ και τα μεγάλα ΟΧΙ».
Ο πέμπτος λόγος που ο τόπος χρειάζεται τη ΝΔ σήμερα, -συνέχισε ο κ. Καραμανλής- «είναι ότι έχουμε μία κυβέρνηση που μόνο για ένα πράγμα δείχνει να έχει πραγματικά σχέδιο: για τον κοινωνικό διχασμό και την εξόντωση της μεσαίας τάξης». Ακολούθως ο βουλευτής Σερρών συνέχισε  λέγοντας ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί η «ζημιά που κάνει αυτή η κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά» και σημείωσε: «Ξέρετε ότι μόνο «αντι-αριστερός» δεν είμαι. Έχω απόλυτο σεβασμό στους έντιμους αγωνιστές όλων των πλευρών. Πρέπει, όμως, να τελειώνουμε με τους μύθους που σε μεγάλο βαθμό εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει. Την Αριστερά στην Ελλάδα τη μυθοποιήσαμε εμείς, αλλά απομυθοποιήθηκε μόνη της. Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια, έσκισαν τελικά μόνο το οπισθόφυλλο! Το τέλος. Και λίγο πριν βγούμε από τα μνημόνια, έφεραν τα δικά τους. Πιο σκληρά, πιο επώδυνα». Στην κατεύθυνση αυτή ο κ. Καραμανλής κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτουν εθνικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση, ενώ έκανε πάρα πολλές αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Κώστα Καραμανλή ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το ‘90-’93 είπε σκληρές αλήθειες και δικαιώθηκε» , ενώ σε ότι αφορά τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι «ανέλαβε τις τύχες της χώρας μετά την καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου.
Έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά και με σταθερά βήματα έβγαζε τη χώρα από την κρίση».

Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: