Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Με δύο ακόμη δυνατές μεταγραφές ενισχύεται ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Ο Στέλιος Διτσόλας και ο Δημήτρης Καραμούζας, είναι τα νέα αποκτήματα του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας.
Για το πρώτο τον Στέλιο Διτσόλα που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και συνοδεύεται ίσως μ' ένα από τα πιο «βαριά» ποδοσφαιρικά βιογραφικά της κατηγορίας, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, αφού έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχοντας περάσει από πολλές ομάδες εθνικών κατηγοριών όπως η Κέρκυρα, η Λειβαδιά, τα Γιαννιτσά και η Αλεξάνδρεια, ενώ βοήθησε τα μέγιστα με την εμπειρία και την έφεση του στο σκοράρισμα και αρκετές ερασιτεχνικές ομάδες της Ε.Π.Σ. Ημαθίας όπως η Καψόχωρα, ο Σχοινάς, το Πλατύ και η Αγκαθιά από την οποία και κατάγεται. Ο Στέλιος Διτσόλας μόνιμη απειλή για οποιαδήποτε άμυνα, αναμένεται να βοηθήσει τόσο με την αγωνιστική παρουσία και εμπειρία του, όσο και με την προσωπικότητα του, το νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ της ομάδας της Πέλλας.
Ο δεύτερος ο Δημήτρης Καραμούζας, ένας πολυσύνθετος και πληθωρικός ποδοσφαιριστής με πάρα πολύ καλές χρονιές στην Πέλλα και την Α1, διακρίνεται τόσο στην μεσαία γραμμή για το νοικοκυρεμένο παιχνίδι του, όσο και στην επίθεση για την κυνικότητα και την καλή του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Δημήτρης Καραμούζας μετά την περσινή του παροδική περιπλάνηση στον πρώτο γύρο με τον Εθνικό Γιαννιτσών στην Α1 και στον δεύτερο με την Καρυώτισσα στην Α' όπου έφτασε μέχρι τα μπαράζ ανόδου, επιστρέφει φέτος σε πολύ οικεία και γνωστά λημέρια, και με το ταλέντο του κι έχοντας αποκτήσει περισσότερη γνώση και εμπειρία, θεωρείται δεδομένο ότι θα βοηθήσει όπου του ζητηθεί τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας να πετύχει τους στόχους του.
Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται υγεία, με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.
Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας μ' αυτές τις δύο σημαντικές προσθήκες, μάλλον ολοκληρώνει τις φετινές του μεταγραφές, αφήνοντας μόνο ένα ανοιχτό παράθυρο για κάτι εξαιρετικό, αναγκαίο και στοχευμένο της τελευταίας ίσως στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: