Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Δηλώσεις κ.Αντωνίου & Πανίδη για τις εκλογές της ΕΠΟ

Εκλέχθηκε ως Τακτικό Μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αστέριος Αντωνίου και ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Πανίδης Αβραάμ.
Στις πρώτες τους δηλώσεις τόνισαν:
Αστέριος Αντωνίου: Θέλω να ευχαριστήσω θερμά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους εκπροσώπους των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και όλες τις Π.Α.Ε. που με επέλεξαν με την ψήφο τους. Από σήμερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε μία νέα εποχή. Θα δώσουμε τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, ισότιμο χωρίς εμπάθειες και εμμονές του παρελθόντος. Είμαι βεβαίως ότι τόσο ο νέος Πρόεδρος όσο και τα νέα μέλη που προκύψαμε από την σημερινή εκλογική διαδικασία θα οδηγήσουμε το άθλημα που αγαπάμε στην σωστή κατεύθυνση. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Αβραάμ Πανίδης: Ευχαριστώ θερμά όλες τις Π.Α.Ε & όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων που με την ψήφο τους με ανέδειξαν Τακτικό Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο., όπως και τον Πρόεδρο της Ένωσης μας κ. Αντωνίου Αστέριο για όλη την στήριξη του. Υπόσχομαι ότι μαζί με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένο όπως και με την νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή που ανεδείχθη σήμερα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη αυτά που οραματιζόμαστε τόσο εμείς όσο και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: