Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Καραμανλής: Ακριβό το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού

Επίθεση στην κυβέρνηση για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ εξαπέλυσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, υποστηρίζοντας ότι θα οδηγήσει σε ταλαιπωρία των επιβατών και επιβάρυνση των φορολογούμενων.
Η κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ θα οδηγήσει σε ταλαιπωρία των επιβατών και επιβάρυνση των φορολογούμενων υποστηρίζει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, σχολιάζοντας τις τελευταίες ανακοινώσεις του αρμόδιου υπουργού Χρήστου Σπίρτζη.  
"Η τοποθέτηση του κ. Παππά ως Προέδρου του ΟΑΣΘ αποτελεί, δυστυχώς, τη μία όψη του νομίσματος.
Η επιλογή αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από νομικούς ακροβατισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα του ΟΑΣΘ, καθώς και σε πρωτόγνωρες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα πρακτικές, με κορυφαία αυτή της κρατικοποίησης του Οργανισμού", αναφέρει ειδικότερα ο κ.Καραμανλής.
"Η κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της, προβαίνει για άλλη μια φορά σε ενέργειες, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, αλλά και μακροπρόθεσμα στην επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου", προσθέτει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ καταλήγοντας: "Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού είναι ακριβό. Το πλήρωσε το επιβατικό κοινό της Αθήνας και ήρθε, δυστυχώς, η ώρα να το πληρώσει και αυτό της Θεσσαλονίκης". 

Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: