Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Άλλο ένα Πανελλήνιο μετάλλιο για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία προστέθηκε στην τροπαιοθήκη του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς.
Συγκεκριμένα το Πλήρωμα της Τετρακώπου (4-) Κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών με τις Ευαγγελία Φράγγου, Μπαλλή Γεωργία, Μιχάλογλου Άννα και Μπαλλή Δάφνη μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα κατέκτησαν την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.
Την 2η θέση στον μικρό τελικό και 8η θέση στην γενική κατάταξη κατέκτησε ο Ορέστης Πάνου στο σκιφ (1Χ) Παίδων, μια πολύ αξιόλογη κατάταξη αν αναλογιστεί κανείς τον ελάχιστο χρόνο που είχε στην διάθεση του ο Ορέστης για προετοιμασία και είχε να ανταγωνιστεί 17 συμμετοχές στο συγκεκριμένο αγώνισμα.
Στην 3η θέση του μικρού τελικού και 9η θέση γενικής ανάμεσα σε 15 πληρώματα, κατετάγη το Διπλό σκιφ (2Χ) Παίδων με τους Στρατή Παπαδημητρίου και Πέτρο Τσιαπάνη.
Την 5η θέση στον μικρό τελικό και 11η γενικής ανάμεσα σε 22 συμμετοχές, κατέκτησε η Αιμιλία Χατζή, επίσης αξιόλογη κατάταξη σε σχέση με τον τραυματισμό που αντιμετώπισε η Αιμιλία το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Αρχηγός της ομάδας ήταν η έφορος Αγώνων Φωτεινή Κομκή η οποία μαζί με τον σύζυγο της Σταύρο Τσαλικίδη σήκωσαν το βάρος της οργάνωσης και της μεταφοράς των σκαφών και έφεραν ει πέρας άψογα άλλη μια αποστολή.
Οι διακρίσεις των Αθλητών του Ν.Ο. Γιαννιτσών θεωρούνται σημαντικές από το Δ.Σ. γιατί κατακτήθηκαν σε μια πολύ δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, σε μια χρονιά που τα οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης που μαστίζει την χώρα μας έχουν παγιωθεί και δυσκολεύουν καθημερινά την λειτουργία ενός σχετικά ‘’ακριβού’’ αθλήματος όπως η κωπηλασία.
Ο Πρόεδρος Νίκος Θωμαΐδης και το Δ.Σ. του Ν.Ο.Γιαννιτσών θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους Προπονητές του Σπύρο Ασπρογέρακα και Ειρήνη Μυσιροπούλου για την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια τους και την υπομονή που επέδειξαν απέναντι στις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν λόγω διάφορων και δυσεπίλυτων προβλημάτων.
Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε την εταιρία Αμιτζόγου – Κουφογιάννης ΟΕ (FIATNISSANSEAT) για την συμπαράσταση της.
Όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν σε ότι τους ζητήθηκε από το ΔΣ, με ιδιαίτερη μνεία στους Σταύρο Τσαλικίδη, Νάσο Τσιτερίδη, Louis Miguel DaCosta, Αναστάσιο Σδραύκο, Νίκο Μιχάλογλου για την ηθική και υλική βοήθεια προς τον.
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών θέλοντας να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του έχει ξεκινήσει μια διαδικασία επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και Τοπικές Αρχές και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εκδώσει Δελτίο Τύπου με αναλυτικά στοιχεία για την κατάσταση του και τις προτάσεις που έχει καταθέσει.
Για το Δ.Σ. του ΝΟΓ
Ο Πρόεδρος 
Νικόλαος Γ. Θωμαΐδης



Δεν υπάρχουν σχόλια: