Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ιδρυτική συγκέντρωση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30-9-2015 ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ.
Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας πραγματοποιείται η ιδρυτική συνέλευση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Όπως προανήγγειλε με σχετική ανακοίνωσή του προ ημερών ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, υλοποιείται η προσπάθεια δημιουργίας και λειτουργίας ενός φορέα, που θα παρέχει βοήθεια στο δύσκολο έργο των λειτουργών υγείας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.
Μάλιστα ως πρώτος στόχος τέθηκε η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά και δωρεά ενός Αξονικού Τομογράφου, καθώς ο υπάρχων δεν λειτουργεί πάνω από δύο χρόνια, προκαλώντας ένα τεράστιο ρήγμα στην ασφαλή παροχή υπηρεσιών υγείας σε δύσκολα και επείγοντα περιστατικά.
Καλούνται όλοι οι κάτοικοι, οι πολίτες και οι φορείς των Γιαννιτσών και του Δήμου Πέλλας, να δώσουν το παρόν τους στην ιδρυτική αυτή συνέλευση και να στελεχώσουν την προσπάθεια για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Η παρουσία και η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη. Το Νοσοκομείο μας, είναι δικό μας και αξίζει να το κρατήσουμε και να το βελτιώσουμε. Με λίγη προσπάθεια και με μικρή προσφορά από όλους μας, μπορούν να μαζευτούν και να γίνουν πολλά. Η δημόσια υγεία είναι το σημαντικότερο κοινωνικό αγαθό και οφείλουμε όλοι μας να την προστατεύσουμε και να την αναβαθμίσουμε, με εθελοντισμό, με προσφορά, με αυτοοργάνωση. Κόντρα και σε πείσμα αυτών που θέλουν να την διαλύσουν και να την ξεπουλήσουν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΞΥΝΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: