Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Νέα παράσταση από το Θ.Ε. Πέλλας: «Αναμείνατε στο ακουστικό σας!!!»

-Θα δοθούν εννέα παραστάσεις - Πρεμιέρα Παρασκευή 28 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Πέλλας…

Με το έργο του Hal Salwen «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» συνεχίζει την φετινή χρονιά την πλούσια δραστηριότητά του το Θεατρικό Εργαστήρι Πέλλας, το οποίο φέτος κλείνει…31 χρόνια θεατρικής προσφοράς στον τόπο μας…!
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Δημοτικό Θέατρο Πέλλας, στην Πέλλα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ως εξής: Τον Μάρτιο 28, 29 και 30 και τον Απρίλιο 4,5,6 και 11,12,13.
Ώρα έναρξης όλων των παραστάσεων: 9.00 μ.μ.

Το έργο
Νέα Υόρκη, τέλη εικοστού αιώνα. Μια ομάδα οκτώ φίλων που δεν συναντώνται  ποτέ και επικοινωνούν μόνο μέσω τηλεφώνου. Ο καθένας έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες, τους δικούς του τολμηρούς στόχους, τους δικούς του ευσεβείς πόθους. Ανταλλάσουν εμπειρίες, προσδοκίες, όνειρα ακόμα και ερωτικές προκλήσεις χωρίς να έχουν καμμία αίσθηση των ενεργειακών τους δυναμικών ή της υλικής τους υπόστασης. Το πρόσχημα της υπεραπασχόλησης καλύπτει έντεχνα κρυμμένες νευρώσεις, απροσδιόριστες αλλά ισχυρές φοβίες, ψυχωτικές παρακρούσεις και εγγενείς αδυναμίες. Ένας τους, μια κοπέλα, που ζει σχεδόν αποκλειστικά στο αυτοκίνητό της, επιχειρεί να διοργανώσει ένα πάρτι ώστε να συναντηθούν επιτέλους. Όλοι πρόκειται να πάνε αλλά λίγο πριν βγουν από τους ιδιωτικούς τους χώρους, όλοι ή σχεδόν όλοι το μετανιώνουν αναβάλλοντας την δια ζώσης συνάντησή τους επ’ αόριστον. Τα αστεία περιστατικά που προκύπτουν απ’ αυτήν την αφύσικη επικοινωνία, αποκαλύπτουν βαθμιαία μια τραγική διάσταση η οποία οδηγεί εν τέλει μέσα από ένα απρόβλεπτο ατύχημα στην κορύφωση της δράσης. Μια πρώτη διερεύνηση της εξ αποστάσεως επικοινωνίας η οποία θα κορυφωθεί στον αιώνα μας με όλες τις θετικές και αρνητικές συνέπειες.

Οι συντελεστές της παράστασης
Σκηνοθεσία- Σκηνογραφία: Τρύφων Μάζνης.
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης
Κονσόλα φώτων –ήχου: Θοδωρής Καραμούζας
Φροντιστές σκηνής: Εφηβική Ομάδα Θ.Ε.Π.

Παίζουν: Αντιγόνη Καντούρη, Λίνα Γεωργάκη, Αντώνης Μάντσος, Τρύφων Μάζνης, Άννα Γιούτικα, Κώστας Καραγιάννης, Φρόσω Μερεμετσάκη και Χριστίνα Γκορίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: