Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Προσφορά διαγνωστικών εξετάσεων από τον Όμιλο ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, Χορηγό Υγείας του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η σωματική άσκηση, το τρέξιμο ή ακόμα και το περπάτημα, κάνει πολύ καλό στην υγεία όταν γίνεται υπεύθυνα. Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ήρθε σε συμφωνία με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, αναδεικνύοντάς τον ως Χορηγό Υγείας, προκειμένου να προωθήσει τον προληπτικό έλεγχο υγείας για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Ενόψει του αγώνα της 6ης Απριλίου, ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ έχει ετοιμάσει τέσσερα πακέτα προαιρετικών διαγνωστικών εξετάσεων για όλους τους εγγεγραμμένους δρομείς, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Τα προσφερόμενα πακέτα προαιρετικών εξετάσεων είναι τα εξής:

- Προληπτικός έλεγχος 1: Ηλεκτροκαρδιογράφημα και καρδιολογική εξέταση (τιμή προσφοράς: 10 ευρώ)
- Προληπτικός έλεγχος 2: Ακτινογραφία θώρακος (F), σπιρομέτρηση και παθολογική εξέταση (τιμή προσφοράς: 15 ευρώ)
- Προληπτικός έλεγχος 3: Γενική αίματος, HDL - LDL, τριγλυκερίδια, χοληστερίνη (τιμή προσφοράς: 10 ευρώ)
- Προληπτικός έλεγχος 4: Triplex καρδιάς (τιμή προσφοράς: 40 ευρώ)

Οι παραπάνω διαγνωστικοί έλεγχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά από ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 459660. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται με κάποιο αποδεικτικό εγγραφής τους στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ή στους παράλληλους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ..

Δωρεάν μετακίνηση για όλους τους δρομείς από τον ΟΑΣΘ και την Οργανωτική Επιτροπή

Δωρεάν μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα έχουν, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, οι συμμετέχοντες στους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., που θα διεξαχθούν παράλληλα με τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στις 6 Απριλίου.

Με απόφαση του ΟΑΣΘ, έπειτα από σχετικό αίτημα των διοργανωτών, οι δρομείς που θα έχουν μαζί τους τον αριθμό συμμετοχής (bib) θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν προς τα σημεία των εκκινήσεων, δηλαδή προς την Πλατεία Επταλόφου και το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, από τις 07:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 6 Απριλίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΟΑΣΘ για τη θετική ανταπόκρισή της, που θα διευκολύνει σημαντικά τους χιλιάδες συμμετέχοντες στους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ..

Υπενθυμίζεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα παράσχει επίσης, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν μετακίνηση σε όλους όσοι τρέξουν στο Μαραθώνιο των 42,195 χλμ.. Οι Μαραθωνοδρόμοι θα μεταφερθούν στο χώρο της αφετηρίας, στην Πέλλα, με λεωφορεία που θα αναχωρούν από την παραλία της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το Βασιλικό Θέατρο, από τις 05:30 έως τις 06:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: