Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ένας από τους 57 απολυμένους κλωστοϋφαντουργούς: Η αποθέωση της ξεφτίλας


Η αποθέωση της ξεφτίλας.
Θαυμάστε τους !!!!!
Έστειλαν οι 57 απολυμένοι κλωστουφαντουργοί, δήθεν ομόφωνα, άλλο ευχαριστήριο στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της  Ημαθίας , για την περίφημη τροπολογία και άλλο ευχαριστήριο στην Πέλλα.
Δείτε το ευχαριστήριο που δόθηκε στη δημοσιότητα στην Ημαθία, συγκρίνετε το με της Πέλλας  και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: http://www.naousanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12110:2013-12-23-16-20-42&catid=36:2010-05-13-21-26-44&Itemid=11

Ευχαριστήριο
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, στον Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο και στον Βουλευτή Πέλλας Γιώργο Καρασμάνη,  για την αμέριστη συμπαράσταση αλλά και την καίρια και ουσιαστική παρέμβαση τους, που συνέβαλλε, ώστε να λυθεί οριστικά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε εμείς, οι 57 πρώην απολυμένοι των κλωστηρίων Νάουσας.
Από την πρώτη στιγμή που θέσαμε το πρόβλημα μας, ο κ. Βεσυρόπουλος, στάθηκε δίπλα μας χωρίς υστεροβουλία, με συγκροτημένο τρόπο κατάφερε να δοθεί βιώσιμη και οριστική λύση.
Με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, από τις 5 Δεκεμβρίου μαζί με συναδέλφους του, και έγινε δεκτή στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, μπαίνει τέλος στην αγωνία 57 ανθρώπων.
Θεωρούμε ότι η Ημαθία χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, ανθρώπους που νοιάζονται τον πολίτη και είναι δίπλα του με ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.
 Οι 57 πρώην απολυμένοι των Κλωστηρίων Νάουσας

Ιδού η περιβόητη τροπολογία που επικαλούνται της 5ης Δεκεμβρίου 2013, όπως επίσημα κατατέθηκε,:




Υποχρέωση και καθήκον των βουλευτών είναι να λύνουν προβλήματα των πολιτών. Γιαυτό τους εκλέξαμε  και όχι για να τους ευχαριστούμε όταν αγωνίζονται και πετυχαίνουν  τα αυτονόητα.
Ένας από τους 57 απολυμένους κλωστουφαντουργούς που δεν συμφωνεί με τα αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

1 σχόλιο:

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ είπε...

ρε παλικαρε εσυ ενας εκ των 57 γιατι δεν γραφεις το ονομα σου για να σε απαντησω οπως πρεπει μεγαλε γιατι αποκλειεται να εισαι καποιος εκ των 57 λεγωμαι ΔΗΜΠΑΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ