Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Νέα κλήρωση super κλιμαστικού στην καταλληλότερη εποχή, από τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Νέα κλήρωση στην καταλληλότερη ίσως εποχή πριν αρχίσει ο υδράργυρος να ανεβαίνει για τα καλά, διοργανώνει ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, κληρώνοντας ένα λειτουργικό και απαραίτητο για κάθε χώρο, super δώρο!
Ένα από τα κορυφαία κλιματιστικά της αγοράς, όπως αυτό της Daikin Inverter με ψύξη-θέρμανση και απόδοση 12.000 Btu, αξίας 750€ δεν θα αφήσει πιστεύω ασυγκίνητο κανέναν! Με μόλις 1.000 λαχνούς σε κυκλοφορία και κόστος 2€ έκαστος, ο καθένας μπορεί εύκολα να το κάνει δικό του!
Η κλήρωση απόλυτα διαφανής, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, ώρα 21:00 μετά το δελτίο ειδήσεων στον ANT1 TV και το μεγάλο δώρο θα κερδίζει ο λαχνός που θα συμφωνεί με τα τρία τελευταία ψηφία του πρώτου τυχερού αριθμού του Λαϊκού Λαχείου.  
Η λαχειοφόρος αγορά ήδη είναι σε εξέλιξη και μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς από τους ανθρώπους της διοίκησης. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά και κάθε σύλλογος για την βιωσιμότητα, τη λειτουργία, την πρόοδο, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις του, έχει ανάγκη την ηθική, υλική και οικονομική στήριξη όλων μας, ανάλογα με την διάθεση και τη δυνατότητα του καθενός! Και φέτος από το ξεκίνημα ο πρώτος στόχος που τέθηκε είναι η βιωσιμότητα και η εύρρυθμη λειτουργία του συλλόγου, ενώ παράλληλα υπάρχουν και υψηλοί αγωνιστικοί στόχοι όπως αρμόζει στο κύρος και τον σεβασμό που έχει κερδίσει με την αξία και την παρουσία του μέσα κι έξω απ' τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά για να επιτευχθούν αυτοί, χρειάζεται την οικονομική συνδρομή και βοήθεια όλων μας. Έλα δίπλα στην ομάδα, στήριξε την προσπάθεια!
Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ευχαριστεί θερμά για την μεγάλη προσφορά του, τον χορηγό:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο κανένα άρθρο για μεταγραφές ποτέ θα ανεβάσεις; έστω να δούμε τι σκέφτεται η ομάδα για φέτος, ή ειναι νωρίς; (άσχετο με το άρθρο)

Πέτρος Κάνος είπε...

Ευελπιστούμε το αργότερο 10-12 Ιουλίου να έχουν ολοκληρωθεί και να ανακοινωθούν όλες μαζί. Στόχος είναι να αποκτηθούν περισσότεροι από 12 ποδοσφαιριστές. Προτάσεις έχουν γίνει αρκετές. Ήδη κάποιοι έχουν κλείσει, από κάποιους άλλους περιμένουμε ανά πάσα στιγμή απαντήσεις, ενώ υπάρχουν κι εναλλακτικές σε απεφευκτέες περιπτώσεις «ναυαγίων»...