Σάββατο 20 Μαΐου 2017

«Άρωμα» γυναίκας στα διοικητικά του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας;

Οδεύουμε σιγά σιγά προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχειακού Μεγάρου Πέλλας και όλα σχεδόν δείχνουν «τακτοποιημένα», με μόνη ίσως και πιο σοβαρή εκκρεμότητα, αυτή της διάδοχης κατάστασης στα διοικητικά του συλλόγου.
Η λίστα των μελών από την οποία όπως συμφωνήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, θα προκύπτει και θα ορίζεται με τις όποιες προσθεσοαφαιρέσεις η κάθε έτος διοικούσα επιτροπή(9μελής διοίκηση) στο 3ετές διοικητικό πλάνο που εγκρίθηκε και υπερψηφίστηκε, δεν δείχνει ιδιαιτέρως «ζωηρή» για διάφορους και ανεξήγητους λόγους, να αναλάβει ηγετικό ρόλο στο νέο σχήμα. Κι όταν λέμε "ηγετικό ρόλο", εννοούμε πάντα τη θέση του προέδρου, γιατί για τις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Ονόματα ακούγονται από διάφορα στόματα εν είδει προτάσεων, ως τα πλέον κατάλληλα και ενδεδειγμένα γι' αυτή τη θέση, αλλά κανείς δεν αυτοπροτείνεται ρίχνοντας πάντα το «μπαλάκι» στους «άλλους». Όλες οι διερευνητικές της παρούσας διοικούσας επιτροπής μέχρι στιγμής ακολουθώντας την «πεπατημένη», δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, για πρόσωπο που να πληρεί τα συγκεκριμένα κριτήρια που έχουν τεθεί. Κι αυτά για να το ξεκαθαρίσω να μην αιωρούνται διάφορα, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα οικονομικά, τα οποία με τον τρόπο και το μοντέλο που λειτούργησε φέτος η ομάδα, δεν είναι το μείζον πρόβλημα για κανέναν που σκέφτεται ή θέλει να ασχοληθεί.
Εντούτοις στα σκαριά υπάρχει η σκέψη, η οποία μπορεί να είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και να ακουστεί παράξενα σχολιαζόμενη ποικιλοτρόπως από το φίλαθλο κοινό της Πέλλας, όμως φαντάζει αρκετά ρεαλιστική και ενδιαφέρουσα. Αυτή η σκέψη λοιπόν είναι να έχουμε «άρωμα» γυναίκας για πρώτη φορά στα διοικητικά χρονικά του συλλόγου από οποιοδήποτε πόστο, πόσο μάλλον στη θέση του προέδρου. Υπάρχει ειλικρινής διάθεση, επαφή και συζήτηση και πιστεύω ότι μέχρι τη Γενική Συνέλευση, να έχουμε ίσως και θετικές εξελίξεις. Μέχρι την εφαρμογή αυτής της σκέψης όμως απομένει δρόμος... Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό και ανακοινώσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: