Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Τo πρόγραμμα των πανελλαδικών

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινά, όπως πάντα, το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους φετινούς υποψηφίους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, οι πανελλαδικές για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων ξεκινούν Τετάρτη 7 Ιουνίου και λήγουν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ από τις 6 έως τις 21 Ιουνίου ενώ για τα Ειδικά Μαθήματα οι εξετάσεις διεξάγονται από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου.
Από τις 20 έως τις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν και οι πρακτικές δοκιμασίες για τους υποψηφίους στα ΤΕΦΑΑ.
Ωρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08.30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.
Ως προθεσμία διεξαγωγής υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2017-18 ορίζεται το διάστημα από την Τρίτη 20-6-2017 μέχρι και την Παρασκευή 30-6-2017.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων έχει ως εξής:
Το πρόγραμμα για τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ έχει ως εξής:
Το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων έχει ως εξής:
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: