Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Λεωφορείο για την μετακίνηση των φιλάθλων από τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Πέλλας! Η ομάδα μας σ' ακόμα ένα ραντεβού με τη ιστορία! Σ' αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να λείψει κανείς! Έτσι από τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας διατίθεται λεωφορείο για την μετακίνηση των φιλάθλων, προκειμένου να διευκολυνθούν και να παραβρεθούν όσοι περισσότεροι φίλαθλοι της Πέλλας σ' αυτή τη μεγάλη γιορτή της ομάδας και του χωριού μας.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι να βρίσκονται εγκαίρως μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην κεντρική πλατεία της Πέλλας, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 νωρίτερα από τις 14:15 το μεσημέρι, ώστε η αναχώρηση για το δημοτικό γήπεδο Γαλατάδων να γίνει απρόσκοπτα χωρίς καθυστέρηση το αργότερο στις 14:30. Το αντίτιμο του εισιτηρίου για το λεωφορείο έχει καθορισθεί μόνο για τους έχοντες την οικονομική δυνατότητα, μόλις στα 3€. Για όσους έχουν πραγματική οικονομική αδυναμία η μετακίνηση θα είναι δωρεάν.
Το εισιτήριο για την είσοδο στο γήπεδο, μετά από σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων, κοστίζει φέτος για πρώτη φορά 5€ μειωμένο κατά 50% από τα 10€ των προηγούμενων τελικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: