Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας - Η βαθμολογία της Α1

Να μην αρχίσω και πάλι ανάποδα τρολάροντας τα απαξιωτικά σχόλια προηγούμεων αναρτήσεων για την ομάδα μας και για την δική μου ποδοσφαιρική κρίση και αντίληψη και πω ότι «δέσαμε» μετά και την χθεσινή νίκη την 10η θέση της βαθμολογίας, θα αφήσω τα αποτελέσματα κι αυτής της αγωνιστικής, να δώσουν από μόνα τους απαντήσεις στους απανταχού «φωστήρες» και «προφήτες» που χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα, σπεύδουν να δείχνουν σε κάθε ευκαιρία τη χαιρεκακία και την ασχετοσύνη τους. Θα επισημάνω μόνο ότι δεν τα είδαμε ακόμη όλα. Προσπερνώντας τα, πάμε στα παιχνίδια της σημερινής ημέρας για να μην χαλαστούμε περισσότερο...
Η Αναγέννηση Γ. έκανε ακόμη μία «υπέρβαση» σήμερα, υποχρεώνοντας σε οδυνηρή ήττα την ενισχυμένη Κρύα Βρύση και γεμίζοντας την με προβληματισμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ στα «υπόγεια» του βαθμολογικού πίνακα καταρχήν το Αρσένι ξεκόλλησε από την τελευταία θέση με την επιβλητική νίκη με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο επί των Αμπελειών, το Μελίσσι αναρριχήθηκε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά εκμεταλευόμενο για δεύτερη συνεχή αγωνιστική την έδρα του, κερδίζοντας στις καθυστερήσεις και τους Προμάχους που είχαν καταπλήξει εσχάτως με τα αποτελέσματα και την πορεία τους, ενώ τέλος στο ουδέτερο των Γαλατάδων σε παιχνίδι που παραβρέθηκα και παρακολούθησα σήμερα, Μάνδαλο και Καλή με ότι παρουσίασαν μέσα στο γήπεδο, η λευκή ισοπαλία μάλλον ήταν το αποτέλεσμα που δικαιούνταν. Τακτικά στημένες προσέχοντας περισσότερο τα νώτα τους οι δύο ομάδες, δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες με το τυπικά γηπεδούχο Μάνδαλο να έχει τις καλύτερες και κάθετο δοκάρι σε κεφαλιά του Τσελεπή. Πάντως στις κερκίδες του γηπέδου δεν φάνηκε καθόλου η «εξορία» του Μανδάλου, αφού ήταν πραγματικά αξιοζήλευτη από κάθε ερασιτεχνική ομάδα η πολυπληθής παρουσία και στήριξη του κόσμου, παρά την κακή πορεία. 
Στις χαμηλότερες κατηγορίες στην Φούστανη επιτεύχθηκαν τα περισσότερα τέρματα, ενώ και αρκετές άλλες ομάδες πέτυχαν ευρείες νίκες. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα, η βαθμολογία της Α1 και η επόμενη αγωνιστική:

Μια προσφορά του


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 15η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 1-0
ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ.ΒΡΥΣΗΣ 2-1
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 0-0
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 3-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 15η αγωνιστική
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1-3
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛ. 0-2
ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ 6-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 15η αγωνιστική
ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 3-0
ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 2-1
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 0-1
ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Μ.ΑΛΕΞ.ΔΡΟΣΕΡΟΥ 2-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 1-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 0-5
ΑΣ ΠΑΝΑΛΜΩΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 2-5
ΠΑΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 1-2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 12η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΠΟΝ.ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 0-2(ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ 75' ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ)
Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 3-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ 6-1
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ 3-0
Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ 2-5

Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΝΑΟΥΣΑ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-0


Δεν υπάρχουν σχόλια: