Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

7η συνεχόμενη νίκη των "Ικάρων" Γιαννιτσών επί του "Φιλίππου" Ν. Πέλλας με 53-80

Πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης η ανδρική ομάδα των "Ικάρων" Γιαννιτσών κέρδισε σε ένα πολύ δυνατό ματς τον γηπεδούχο Φίλιππο Ν.Πέλλας με 53-80 και διατήρησε το αήττητο για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική.
Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα και αυτό φαίνεται και από την διακύμανση του σκορ στα επιμέρους δεκάλεπτα της αναμέτρησης (14-20, 25-41, 44-58, 53-80) αφού οι παίκτες του Κώστα Ντουβαλέτη και Σπόντη Νίκου ναι μεν δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα όσον αφορά την ευστοχία ανά διαστήματα, αλλά σε έναν αγώνα με πολλή ένταση και αρκετά λάθη, διατήρησαν τις διαφορές που έπαιρναν ανά δεκάλεπτο.
Φυσικά πρέπει να τονίσουμε την καλή εμφάνιση από τους γηπεδούχους που έκαναν ένα ψυχωμένο παιχνίδι, συμπερασματικά πάντως αποδείχτηκε και σήμερα πως οι "Ίκαροι" αντιμετωπίζοντας μιά σκληροτράχηλη ομάδα του πρωταθλήματος ήταν δύσκολο να χάσουν μιας και το ομολογουμένως καλό υλικό που διαθέτουν έχει ήδη βρει την χημεία που αναδεικνύει όλες τις αρετές του, την ομαδικότητα, τον πλουραλισμό, την ταχύτητα , την γρανιτένια άμυνα και την αποτελεσματική επίθεση.
Απέσπασαν μάλιστα , για ακόμα μιά φορά ,τα κολακευτικά σχόλια του μέλους της ΚΕΔ κ. Τανατζή Γεώργιου (πρώην Διεθνή Διαιτητή και νυν κομισάριου της FIBA & παρατηρητή διαιτησίας Α1) που παρακολούθησε τον αγώνα στο ΔΑΚ "Έλλη Μυστακίδου" για το μεστό και ώριμο παιχνίδι τους.
Τον αγώνα παρακολούθησαν φίλοι και των δύο ομάδων και πολλοί λιλιπούτειοι αθλητές της Ακαδημίας των "Ικάρων" με τους γονείς τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: