Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Αγώνας πρωταθλήματος - 12η αγωνιστική: Αναγέννηση Γ. - Μ.Α. Πέλλας

Καιρού επιτρέποντος την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 η ομάδα μας φιλοξενείται στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών από την Αναγέννηση, με την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μετά την εορταστική διακοπή και την αναβολή των αγώνων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Το ότι η νίκη είναι μονόδρομος δεν χωράει συζήτηση πιστεύω, αφού η ομάδα μας την αγνοεί στο πρωτάθλημα από την 8η αγωνιστική έχοντας συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες. Πριν την αναβολή, βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση με τέσσερις σερί νικηφόρους φιλικούς αγώνες και πολύ καλή απόδοση και με μια ψυχωμένη και σημαντική νίκη στο πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Σίγουρα τόσο η αναβολή, όσο και η μετ' εμποδίων προπόνησεις, δεν είναι ότι καλύτερο για καμία ομάδα, πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε ερασιτεχνικές που έχουν βρει και κάποιον καλό αγωνιστικό ρυθμό. Το καλό νέο είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, είχαν τον χρόνο αποκατάστασης και αποθεραπείας, κι αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση και προνόμιο φυσικά μόνο για την δική μας ομάδα. Για την ομάδας επιστρέφουν και οι τιμωρημένοι Ίμπας και Παναγιωτέλης που εξέτισαν τις ποινές τους.
Η Αναγέννηση που στην κυριολέξια καίγεται για βαθμούς και φέτος δεν διάγει την καλύτερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της(ίσως την χειρότερη), συν όλα τα προαναφερόμενα έχει να αντιμετωπίσει και δύο σημαντικές απουσίες, η μία εκ των οποίων πλέον μόνιμη... Ο τιμωρημένος Κυζιρίδης και ο προσφάτως αποχωρήσαντας με μεταγραφή για τον Εδεσσαϊκό Γκάρτζιος, που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης και πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, δεν θα είναι παρόντες την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών. Αυτό όμως επουδενί δεν πρέπει να εφησυχάσει τους ποδοσφαιριστές μας, αφού η Αναγέννηση διαθέτει μια καλογυμνασμένη ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο το θετικό γι' αυτήν αποτέλεσμα. Στην έδρα της η Αναγέννηση έχει υποστεί μόλις μία ήττα(από τον Εξαπλάτανο) και παρουσιάζεται δυνατή και αξιόμαχη με συντελεστή τερμάτων 8-4.
Κάθε παιχνίδι πλέον χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα και κάπως έτσι θα πρέπει η ομάδα μας να αντιμετωπίσει κι αυτό της ερχόμενης Κυριακής, όσο κι αν η γηπεδούχος φαίνεται εκ πρώτης όψεως αποδυναμωμένη από τις σημαντικές απουσίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: