Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Φιλικός Αγώνας: Μ.Α. Πέλλας - Νίκη Αξού (1-1)3-2

Ένα ακόμη νικηφόρο φιλικό παιχνίδι, όμως όχι κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα μας, που είχε μεν καλά διαστήματα αλλά αυτά σήμερα ήταν ελάχιστα και χωρίς να πιάσει την απόδοση των φιλικών και επίσημων αγώνων της τελευταίας περιόδου.
Οι πολλές απουσίες, οι αναγκαστικές αλλαγές σε πρόσωπα, θέσεις και σχήματα, οι μετ' εμποδίων προπονήσεις, οι συνεχόμενες διακοπές των πρωταθλημάτων, δεν επέτρεψαν και την καλύτερη δυνατή «δοκιμή» ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν. Παραταύτα είδαμε κάποιες καλές ατομικές παρουσίες, τρία όμορφα τέρματα και κατά διαστήματα καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη, στο μέτρο και το βαθμό που θα μπορούσε και θα επέτρεπε η εναλλακτική και «φτωχή» αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα.
Τα γκολ για την Πέλλα σημείωσαν οι Κατσαμακτσής με άπιαστη κεφαλιά από φάουλ-πάσα του Μπουράκη, Στάγκος με κοντινό πλασέ και Ιωσηφίδης(το ωραιότερο σε εκτέλεση του αγώνα) με βολίδα εκτός περιοχής.
Η Αξός με αρκετά πληθωρική και γεμάτη αποστολή, παρουσίασε καλό πρόσωπο και ήταν ανταγωνιστική κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν και ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ενώ μείωσε και στην τελευταία φάση του αγώνα για το τελικό 3-2.
Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί τον κ. Τομίδη για την αφιλοκερδή διαιτησία του.
Ξεκίνησαν οι Κεραμάρης, Ρέκος Π.Ι., Ίμπας, Σιάγκας, Τζιότζιος, Μπουράκης, Ιωσηφίδης, Παναγιωτέλης, Στάγκος, Γκόγκαλης, Κατσαμακτσής, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μπρατσούδης Χ., Πανταζίδης, Μπρέκας, Αλμπάνης. Απόντες οι Μουρζίδης, Βουδούρης, Παλιάικος, Σιαματάς, Πλιόγκας, Σαλίκας, Μπρατσούδης Τ., Ρέκος Β.Ι., Ζώγας, Καρασμάνης, Μαρκόπουλος.






Δεν υπάρχουν σχόλια: