Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: «Πρώτη φορά αριστερά στο νομό Πέλλας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχτηκε σε πρώτη δύναμη έπειτα από τη ισχυρή εντολή που έλαβε από τον ελληνικό λαό όχι μόνο σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο νομού.
«Πρώτη φορά αριστερά στο νόμο Πέλλας»
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντοπίτες μας για την ψήφο – δύναμη την οποία μας έδωσαν.
Είμαστε πιο αποφασισμένοι, πιο έμπειροι, και θα καταβάλουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια ενάντια στην διαπλοκή, την διαφθορά και την ηθική χρεωκοπία. Με πρόταγμα την εμπιστοσύνη που έδειξε ο λαός της Πέλλας θα αγωνιστούμε για την ανάκαμψη από την κρίση, την παραγωγική ανασυγκρότηση, την  κοινωνική δικαιοσύνη υπέρ των λαϊκών στρωμάτων.
Ο δρόμος που θα διανύσουμε δεν είναι στρωμένος με ρόδα, σ’ αυτό το δύσκολο και δύσβατο μονοπάτι θα σας θέλαμε συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες. Όλοι μαζί ΕΣΕΙΣ, οι Βουλευτές, η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Οργανώσεις μελών θα χαράξουμε το αύριο με γνώμονα το συμφέρον των αδυνάτων και την έξοδο της χώρας μας από την κρίση την οποία βιώνει.
Σ’ αυτήν την προσπάθεια έχουμε θέση όλοι μας. Από την έκβαση της θα κριθεί όχι μόνο το αύριο της Αριστεράς, αλλά το αύριο της χώρας μας.

1 σχόλιο:

Παύλος Πριόβολος είπε...

Πρώτη φορά αριστερά στο νόμο (sic) Πέλλας .... και ρίγη κεντροαριστερής συγκίνησης διαπέρασαν τα ταλαίπωρα πρώην μαρξιστικά κορμιά των μελών της ν.ε. Πέλλας στο άκουσμα της είδησης της υπουργοποίησης της ευειδούς Θεοδώρας Τζάκρη. Το ταλαίπωρα κορμιά των 1.500.000 ανέργων,των 300.000 νέων που μετανάστευσαν στο εξωτερικό και των 3.500.000 φτωχών συμπολιτών μας (τα νούμερα προέρχονται από τους προλόγους όλων των κειμένων του ΣΥΡΙΖΑ π.Μ. - πρό μνημονίου - τα οποία διαβάζονταν σε κάθε εκδήλωση, λαϊκή συνέλευση, ομιλία κ.λ.π.) σκίρτησαν από χαρά ακούγοντας τη λαοφιλή βουλευτή να ανακοινώνει κατά την παραλαβή των καθηκόντων της: "Ο στόχος είναι να ανάψουν όσο περισσότερα φουγάρα". Ο στόχος βέβαια δεν είναι η περαιτέρω καταστροφή του περιβάλλοντος, αυτός αποτελεί μονοπώλιο της Eldorado Gold, αλλά η απορρόφηση ενός μέρους της πελατείας που έδωσε την «ισχυρή εντολή», στις νέες βιομηχανικές μονάδες που σαν τα μανιτάρια θα ξεφυτρώσουν στη χώρα και θα προσφέρουν ελαστική, part time, ανασφάλιστη και πλήρως αμοιβόμενη εργασία στα 400€. Από αύριο.. Γιατί το κερδίσαμε το αύριο.
Και συνεχίζουν τα μέλη της ν.ε. με μεγαλυτέρη αποφασιστικότητα, αλλά και εμπειρία στην παραπλάνηση των προλεταριακών μαζών για να δώσουν την τελική μάχη ενάντια στη διαπλοκή, τη διαφθορά και την ηθική χρεοκοπία. Και κάπου εκεί θυμάται το χειμαζόμενο από την ανεργία προλεταριάτο τις ανακοινώσεις της ν.ε. Πέλλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. π.Μ. για την υποψηφιότητα Τζάκρη στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Και απτόητη από τη δική της ηθική χρεοκοπία η ν.ε. συνεχίζει μαζί με τους βουλευτές, τις Ο.Μ. και όλο το προλεταριάτο να βαδίζει σε έναν δρόμο γεμάτο με αγκαθωτά ρόδα για να στηρίξει τους αδύνατους και να βγάλει την κοινωνία από την κρίση, καθώς θα ψηφίζονται οι εφαρμοστικοί νόμοι του 3ου μνημονίου. Και ο ταλαίπωρος προλετάριος της Πέλλας που δεν έχει πλέον δάκρυα να στάξει από συγκίνηση για το γεγονός ότι «πρώτη φορά αριστερά και στο νομό Πέλλας» και ας έβγαλε η Πέλλα και έναν χρυσαυγίτη βουλευτή, ανοίγει τον Χρόνη Μίσσιο που του γράφει: Χαμογέλα ρε, Τί σου ζητάνε;
Και εκεί μαθαίνει για την αριστερά.