Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Auto Service Πέλλα

Στo συνεργείο αυτοκινήτων Auto Service Πέλλα, μπορείτε να προγραμματίσετε οποιαδήποτε συντήρηση για το όχημα σας. Η συντήρηση γίνεται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και πραγματοποιείται μετά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας, με τα πιο σύγχρονα και απαραίτητα εργαλεία άλλα και την κατάλληλη εξειδίκευση. Πάντα σωστή και υπεύθυνη συμπλήρωση του βιβλίου συντήρησης του αυτοκινήτου σας, με ημερομηνία, σφραγίδα και υπογραφή στις εργασίες που έχουν γίνει στο συνεργείο. 
Όλα τα αναλώσιμα μέρη, όπως τακάκια, δίσκοι, συμπλέκτης και εξαρτήματα της ανάρτησης, μπορούν να αντικατασταθούν για κάθε όχημα σε ανταγωνιστικές τιμές. Πέραν των ανταλλακτικών του κατασκευαστή, μπορείτε να διαλέξετε μια ποικιλία από ανταλλακτικά βελτιωτικά ή του εμπορίου.
Το Auto Service Πέλλα με εξειδίκευση και εμπειρία πολλών ετών, διενεργεί επισκευές σε δύσκολες μηχανικές βλάβες σε όλα τα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων και πολυτελών αυτοκινήτων. Στο συνεργείο γίνονται ανακατασκεύες και αλλαγές κινητήρων, αλλαγές και επισκευές σασμάν.
Έχοντας τα πιο σύγχρονα και επώνυμα διαγνωστικά μηχανήματα, οι άνθρωποι του συνεργείου πραγματοποιούν έγκυρο διαγνωστικό έλεγχο και βρίσκουν από που προέρχεται κάθε βλάβη του αυτοκινήτου σας και την διορθώνουν άμεσα.
Έλεγχος ΚΤΕΟ, Κάρτα Καυσαερίων, Ηλεκτρονική Ευθυγράμμιση αποτελούν μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που παρέχει καθημερινά το Auto Service Πέλλα
Εγγύηση αποτελούν για το Auto Service Πέλλα, η πολυετής πείρα και η εξειδίκευση του, αλλά κυρίως οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες του.
Το Auto Service Πέλλα βρίσκεται περίπου 2 χλμ νότια της Πέλλας και σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τη νέα εθνική οδό Θεσ/νίκης-Έδεσσας.

Τηλέφωνο Συνεργείου: 2832032399
Υπεύθυνοι
Στέφανος: 6936565633
Γιώτης: 6978528775






Δεν υπάρχουν σχόλια: