Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ένας Πελλιώτης στην τελική φάση των δοκιμαστικών της ARSENAL!

Επειδή το @P e l l a το έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι παντού και κυρίως όπου χτυπάει κάθε Πελλιώτικη καρδιά, όπου ζει και αναπνέει κάθε Πελλιώτικη ψυχή, πόσο μάλλον δεν θα μπορούσε να λείψει κι από την προσπάθεια για μια μεγάλη διεθνή διάκριση από ένα νεαρό ταλαντούχο Πελλιώτη ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται ένα βήμα πριν από το όνειρο! H Arsenal Hellas τον επέλεξε, αφού πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα πρώτα τρία δοκιμαστικά που διενεργήθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας, να συμμετάσχει και στην τελική φάση!
Γεννημένος το 2001 ο ποδοσφαιριστής από την Πέλλα, επιλέχθηκε μαζί με άλλους 15 ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του απ' όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη(!), να συμμετάσχει στην τελική φάση δοκιμαστικών  Πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, πειθαρχημένος, αγωνιστής και φιλόδοξος ο Θάνος Μυτακόπουλος, έχει όλα τα φόντα να διακριθεί και να διαπρέψει. Ανήκει στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, αφού όπως ξέρετε κανείς δεν μπορεί να αγιάσει στον τόπο του.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, αλλά ακόμη κι αν δεν επιλεχθεί τελικά η το ποδοσφαιρικό μέλλον ανήκει στον Θάνο.
Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τη ΣΟΥΡΩΤΗ – LOLAS MULTIACTION CENTER όπου ο Θάνος ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του, στην τελική φάση δοκιμαστικών της Άρσεναλ.

Πηγγή: εφημερίδα Γιαννιτσά












Δεν υπάρχουν σχόλια: