Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Ν.Πέλλας: Μελίσσι - Πέλλα (0-2)1-5

  Απόλυτα πετυχημένο το επίσημο ντεμπούτο του Γιάννη Γυριχίδη στον πάγκο της ομάδας μας, αφού ο Μέγας Αλέξανδρος πέρασε σα σίφουνας από το Μελίσσι με 1-5 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, παίζοντας κατά μεγάλα διαστήματα και όμορφο ποδόσφαιρο.
  Παράσταση για έναν ρόλο ο σημερινός προημιτελικός στο Μελίσσι, με την ποιοτική διαφορά να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Μετά το πρώτο 25λεπτο που η τοπική ομάδα αντιπαρέβαλε την δύναμη, η ομάδα μας κυριάρχησε κυρίως μετά την επίτευξη του 0-1 με πέναλτι έδιωξε και το άγχος..Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, αφού η απόδοση της ομάδας μας δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να σκεφτεί την «έκπληξη», με πολύ καλή κυκλοφορία, αυτοματισμούς, κίνηση, πρέσινγκ και κυρίως πειθαρχία. Θα αναφέρουμε τους σκόρερς με τον Τσιβελέκη(3), Μπρατσούδη, Ρίσκο να συμπληρώνουν το σχετικό πίνακα. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για σκορ σε «αστρονομικά» ύψη, ενώ δεν δόθηκε και καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Μπρατσούδη. Ημίχρονο 0-2, με το τελικό αποτέλεσμα 1-5 να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο...
  Από την ομάδα μας δύσκολα βρίσκεις υστερήσαντα, όλα τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά στις θέσεις και τους ρόλους τους..
  Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Καραφωτάκη(με εξαίρεση την μη υπόδειξη πέναλτι στην ανατροπή του Μπρατσούδη και την ανοχή στον πειθαρχικό έλεγχο κυρίως στις υπερβολικές διαμαρτυρίες των παικτών του Μελισσίου) και του α' βοηθού κ. Συρώκα σε ένα ματς που είχε δύσκολες φάσεις. Η κα Καραγιάννη εκτός αγώνα και σε κάκιστη μέρα ίσως...
Η σύνθεση: Ουγκανέζωφ, Κούμπους, Τανταλίδης, Βουσβούρης, Γάκης(Βλαϊκούδης), Καραπίτας(Μπρατσούδης), Καμπούρης, Ρίσκος, Χαρμάνας, Τσιβελέκης, Κηλίκης(Κυργιαφίνης)

- «Καταραμένη» έδρα για την Πέλλα το Μελίσσι, όπου τα τελευταία χρόνια είχε δυσμενή παράδοση. Φέτος όμως αυτή η παράδοση με το επιβλητικό 1-5 έγινε σκόνη και θρύψαλα!
- Απαράδεκτη η συμπεροφορά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Βασιλειάδη, που διαμαρτυρόταν σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα με υβριστικό τρόπο προς τον διαιτητή και την β' βοηθό. Συμπεριφορά που απογοήτευσε πολλούς φίλους του στην Πέλλα και ιδιαίτερα τον υπογράφοντα που τον έχει και σε μεγάλη εκτίμηση.
- Θεαματικά και ομαδικά τα περισσότερα γκολ, αποζημείωσαν τους αρκετούς φίλους της ομάδας που την ακολούθησαν σ' αυτή την ακατάλληλη μέρα και ώρα.
- Ομάδα με σωματικά προσόντα και δύναμη το Μελίσσι, αλλά υστερούσε εμφανώς σε ποιότητα από τον αντίπαλό της.
- Στην ημιτελική φάση η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Γαλατάδων ομάδα Α' ερασιτεχνικής εντός έδρας.









Δεν υπάρχουν σχόλια: