Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Άρης Προφήτη Ηλία - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0-2)1-3.

     Πολύ καλή εμφάνιση για την εποχή από την ομάδα μας, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Άρη και πήρε πανάξια την νίκη-πρόκριση με 1-3. Δυνατό παιχνίδι κυρίως από τους γηπεδούχους(εως και αντιαθλητικό από τον Αντωνιάδη), πράγμα που στοίχισε τον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή των Κορόνα στο πρωτο ημίχρονο(κάταγμα στην μύτη) και Καμπούρη στο δεύτερο(σχίσιμο στο ζυγωματικό), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για τις πρώτες βοήθειες.
     Στα αγωνιστικά τώρα εκτός από το πρώτο 10λεπτο που οι ομάδες έψαχναν τα «πατήματά» τους και την γηπεδούχο ομάδα να μπαίνει δυνατά, στο υπόλοιπο διάστημα η ομάδα μας κυριάρχησε στο γηπεδο και έδειξε ποιος θα ήταν το αφεντικό στο παιχνίδι. Πέρα από την διάθεση και την πειθαρχία στο παιχνίδι της, είχε και κάποια καλά διαστήματα με καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο παρά τις όποιες αδυναμίες. Στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά κάθαρισε το ματς, αφού με γκολ των Γάκη και Χαρμάνα πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα στο σκορ και την πρόκριση, με την ομάδα του Αρη Προφήτη Ηλία να «ψάχνεται» στο γήπεδο. Κι όλα θα είχαν τελειώσει πρόωρα, αν το σουτ του Χαρμάνα δεν έβρισκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Άρη. Η γηπεδούχος ομάδα απείλησε μόνο με στημένα αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το ημίχρονο τελείωσε με το «καθαρό» 0-2 και μια μικροσυμπλοκή ανάμεσα σε Χαρμάνα και Αντωνιάδη στην φυσούνα, ή οποία με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στοίχισε την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της Πέλλας και την κόκκινη(δεύτερη κίτρινη) στον επιθετικό του Προφήτη Ηλία.
     Με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους τα πράγματα εγιναν ακόμα δυσκολότερα, με την ομάδα μας να προσπαθεί να παγώσει το παιχνίδι παρά να σπεύσει να ψάξει κι ένα 3ο γκολ. Το αναπάντεχο γκολ των γηπεδούχων και η μείωση του σκορ σε 1-2, αφύπνισε την Πέλλα που ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα και έκλεισε στα καρέ τον Άρη που έπαιζε πλέον με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Μια δυο καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους δεν έφεραν αποτέλσμα....
     Η ομάδα μας άρχισε να απειλεί εκ νέου, με τον Γάκη να τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ ο Βουσβούρης από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερει να σημαδέψει σωστά σε κενό τέρμα, με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο Τσιβελέκης που πέρασε αλλαγή στο τέλος, κατάφερε με παλικάρισια ατομική προσπάθεια να τελειώσει το ματς, γράφοντας το 1-3.
     Οι καλύτεροι της ομάδας μας Γάκης και Χαρμάνας, ενώ και πάλι ο Καμπούρης όσο αγωνίσθηκε έδειξε τις ηγετικές του ικανότητες.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Παπαντωνίου, Σίπκα Σ. και Ροδοβίτη.
Η σύνθεση: Ουγκανέζωφ, Μπρατσούδης, Κορόνας(Καραμούζας), Βουσβούρης, Στάγκος, Κούμπους, Καμπούρης(Μπουράκης), Τανταλίδης, Γάκης, Χαρμάνας, Κυργιαφίνης(Τσιβελέκης).


Δεν υπάρχουν σχόλια: